Datum Navingo Career Event 2019 bekend

24 oktober 2018

De datum voor het komende Navingo Career Event voor de maritieme, offshore en energie sector is bekend: donderdag 23 mei 2019. Dit werd bekend gemaakt op de Young Professional Hub tijdens Offshore Energy Exhibition & Conference 2018. Het Navingo Career Event vindt dit komend jaar plaats in de RDM Rotterdam Onderzeebootloods. “We zijn erg blij met de nieuwe locatie, dat bekend staat als innovatie hub. Met haar dynamische omgeving en industriële karakter sluit dit bijzonder goed aan bij ons event”, aldus Anne Visser, Business Unit Manager Career bij Navingo BV. De organisatie verwacht ook dit jaar weer samen met haar partners bezoekers uit binnen- en buitenland te ontvangen.

Samen ambities realiseren

Het Navingo Career Event is het platform waar carrière en ontwikkeling in de maritieme, offshore en energie industrie centraal staan.  In samenwerking met de bedrijven, brancheverenigingen, opleidingsinstituten en studieverengingen wil de organisatie laten zien wat deze sector allemaal te bieden heeft. Juist nu. “We moeten met elkaar de ambities van de energietransitie gaan realiseren. En daar zijn professionals van elk niveau voor nodig. Gezamenlijk willen wij de verantwoordelijkheid nemen en zowel studenten en starters als (young) professionals infomeren en enthousiasmeren over de mogelijkheden”, vertelt Visser.

Informele ontmoetingsplek met een inhoudelijk programma

Het Navingo Career Event is namelijk meer dan alleen een plek waar bedrijven en werkzoekenden elkaar ontmoeten. “We creëren nog steeds een informele ontmoetingsplek tussen actief en latent werkzoekenden en bedrijven uit de sector, maar we bieden bezoekers ook een inhoudelijk programma aan met sessies, presentaties en trainingen”, gaat Visser verder. “Met thema’s als carrièreplanning, duurzame inzetbaarheid en de energietransitie willen wij bezoekers bewust maken en informeren over hun volgende carrièrestap.” 

Dit maakt een bezoek aan het event niet alleen interessant voor iemand die op zoek is naar een nieuwe uitdaging, ook voor (young) professionals die op de hoogte willen zijn van de huidige ontwikkelingen.

Het Navingo Career Event, voorheen het Navingo Maritime & Offshore Career Event (MOCE) wordt komend jaar voor de dertiende keer georganiseerd. Met bedrijven uit de gehele supply chain is het Navingo Career Event het grootste en meest complete carrière-event in de maritieme, offshore en energie sector van Europa.