Webtool Duurzame inzetbaarheid

De Webtool Duurzame inzetbaarheid is gebaseerd op NPR 6070:2010 Sturen op duurzame inzetbaarheid van medewerkers die ontwikkeld is door de Stichting Nederlands Normalisatie-Instituut.

Sterk door normalisatie met NPR 6070

De richtlijn biedt bedrijven handvatten en een scan op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Een instrument voor het bevorderen van vitaliteit, inzetbaarheid en werkvermogen van medewerkers. De richtlijn, NPR 6070:2010 kunt u bestellen. NPR 6070 biedt bedrijven handvatten en een scan op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Een instrument voor het bevorderen van vitaliteit, inzetbaarheid en werkvermogen van medewerkers.

Scan uw bedrijf

Met behulp van de richtlijn kan duurzame inzetbaarheid van medewerkers worden gekoppeld aan de strategische doelstellingen van uw bedrijf. Centraal in de NPR 6070 staat de scan, waarmee de organisatie de eigen denkbeelden, de manier van werken, het dagelijkse gedrag en de resultaten in kaart kan brengen en een toekomstvisie kan ontwikkelen. Wanneer dat allemaal in één lijn ligt, is er sprake van een toekomstgericht bedrijf dat stuurt op de realisatie van duurzame inzetbaarheid van medewerkers.

Advies

Wilt u een oplossing op maat op het gebied van duurzame inzetbaarheid? Bent u op zoek naar een nuchtere en pragmatische aanpak die aansluit bij uw organisatie? Voor aanvullende vragen of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met NEN-Arbeid, telefoon: (015) 2 690 235 of per email: industrieveiligheid@nen.nl.