Doe de inzetbaarheidsscan

Het is belangrijk dat medewerkers in de waterbouw nu en in de toekomst op een gezonde manier hun werk kunnen blijven uitvoeren zonder uit te vallen. Zeker nu de pensioenleeftijd opschuift. Een inzetbaarheidsscan geeft inzicht in de mate waarin medewerkers in de waterbouw fit zijn voor het uitvoeren van hun werkzaamheden. Deze inzetbaarheidsscan gaat over gezondheid, werkbeleving, leefstijl en loopbaan.

Voor wie is de Inzetbaarheidsscan bedoeld?

De inzetbaarheidscheck is niet alleen beschikbaar voor cao-medewerkers Waterbouw, maar voor alle medewerkers in de natte waterbouw.

Hoe doe je mee aan de Inzetbaarheidsscan?

Iedereen die in de waterbouw werkt kan een inlogcode opvragen bij het O&O-fonds Waterbouw.  Na het invullen ontvang je een persoonlijk rapport met adviezen en tips.  Mensen met een risicovolle score worden uitgenodigd voor een gesprek bij hen in de buurt op een tijdstip dat hen uitkomt. Vervolgens kan er een interventie ingezet worden op het gebied van fysieke of mentale gezondheid, leefstijl en loopbaan. Anonimiteit en vertrouwelijkheid is bij dit onderzoek gewaarborgd!

Wat kost het?

Het invullen van de vragenlijst is voor alle  werknemers in de natte waterbouw gratis. Deze website en de kosten voor de inzetbaarheidsscan worden door het O&O-fonds Waterbouw betaald.

Ben je geïnteresseerd?

Doe hierboven de inzetbaarheidsscan en weet hoe je ervoor staat!