Inhoud ehbo bhv koffer

Eerste Hulp Bij Ongelukken / Herhaling

De Eerste Hulp Bij Ongelukken (EHBO Herhaling) is bedoeld om de kennis en vaardigheden van EHBO’ers op het juiste competentieniveau te houden en/of het Eenheidsdiploma EHBO van het Oranje Kruis van de deelnemer te verlengen. Door jaarlijks deel te nemen aan deze herhalingstraining zorgen de EHBO’ers ervoor dat zij op het vereiste competentieniveau blijven om in aanmerking te komen voor verlenging van hun diploma.

Inhoud cursus:
Eens gediplomeerd is de cursist al bekend met de theoretische kennis en achtergronden. Conform de eisen van het Oranje Kruis wordt tijdens de herhalingscursus aandacht geschonken aan het praktisch oefenen van allerlei EHBO-vaardigheden met Lotus-slachtoffers en levensreddende handelingen.

Bestemd voor: Medewerkers met een EHBO-diploma waarvan de geldigheid gecontinueerd moet worden
N.B. Een herhalingscursus gevolgd via een andere, bij het ORANJE KRUIS aangesloten, organisatie komt voor medewerkers waarop de CAO-Waterbouw van toepassing is, voor een vergoeding van het O&O-fonds Waterbouw.

Certificering: Het behaalde diploma geeft de cursist een waarborg dat hij zich op verantwoordelijke wijze van zijn hulpplicht kan kwijten.

Uitvoerende organisaties: STC-KNRM, DRTC

Aanmelden: via eigen werkgever