Wetboeken 1991004 1920

Wetgeving en Openbaar Gezag voor buitenland officieren (STCW)*

Om als kapitein op een in Nederland geregistreerd zeeschip te mogen varen, dient u in het bezit te zijn van een Nederlands vaarbevoegdheid als Kapitein. Indien u in het bezit bent van een Buitenlands vaarbevoegdheidsbewijs, kunt u na het succesvol afronden van een assessment over kennis van de Nederlandse wetgeving , in het bezit komen van een een Nederlands vaarbevoegdheid.

Inhoud cursus:
Voorafgaand van het assessment ontvangt u een link naar de syllabus Dutch Law, welke u kunt downloaden zodat u zich in uw eigen tempo kunt voorbereiden. Ook is er de mogelijkheid om digitaal een oefenexamen af te leggen ter voorbereiding op het assessment.

Bestemd voor: Dit assessment is bedoeld voor buitenlandse Zeevarende die in het bezit willen komen van een Nederlands vaarbevoegdheidsbewijs.

Certificering:
Na het succesvol afronden van het assessment, heeft u voldoende kennis over de Nederlandse wet en ontvangt u een certificaat “Wetgeving en Openbaar Gezag” ingevolge het Besluit Zeevarenden handelsvaart en zeilvaart, artikel 10.

Uitvoerende organisatie: STC-BV

Aanmelden: via eigen werkgever

* = wettelijk verplichte cursussen worden niet vergoed door het O&O-fonds Waterbouw