Werk prive balans

Werk-Privé Balans

Je bent vaak een week of een paar weken weg van huis voor het werken op een project. Je werk speelt een centrale rol in je leven, maar je vindt het ook belangrijk om voldoende tijd te hebben voor het thuisfront. Het hebben van vrije tijd is dan ook belangrijk. Maar hoe vind je de juiste balans tussen werk en privé. Dat is best lastig.

De werk- en privésituatie zijn tegenwoordig steeds meer met elkaar verbonden. Een disbalans in de combinatie van werk- en privétaken kan leiden tot overbelasting. Bekend is dat de financiële situatie van werknemers ook zwaar kan drukken op de inzetbaarheid op het werk. Mensen met meer financiële stress zijn minder productief, verzuimen vaker en hebben een lagere werktevredenheid. Het is opvallend dat een goede financiële situatie van het huishouden samenhangt met tot hogere leeftijd kunnen doorwerken.

Aanbod
Hieronder tref je een aanbod aan van cursussen, trainingen, tips & tricks en testen die je verder op weg te helpen om te werken aan je werk-privé balans. Ga in overleg met je werkgever die de kosten tot een maximum bedrag van 1.000 euro per jaar bij het O&O-fonds Waterbouw kan declareren voor cao-medewerkers in de Waterbouw.